Pershendetje
Faqja www.opoja24.com sapo eshte regjistruar dhe se shpejti do te prezantojm planin e ketij projekti te madh rreth treves tone Opoja
nder seksionet qe do ti lansojm se shpejti do jen:
1. Radio Opoja
2. Fshatrat e Opojes (shenime rreth cdo fshati)
3. Forumi Opoja dhe shume gjera tjera ku do te bejm edhe nje lidhje me te afert te bashkeatdhetareve qe gjenden ne diaspor dhe gjithe banovereve to Opojes

Me respekt
Faton Krasniqi
fsh. Brezne